Nieuw op de Peddepoel

Nieuw op de Peddepoel

Bijna 4 jaar?

Kinderen krijgen ongeveer een maand voordat ze 4 jaar worden een uitnodiging om een kijkje te komen nemen in onze school. Dit is voor een aantal kinderen en ouders de eerste kennismaking met onze school. Er zijn ook genoeg kinderen die onze school al (een beetje) kennen door een oudere broer en/of zus, het KDV en/of de peuterspeelzaal. Of jouw kind onze school al kent of niet: alle kinderen mogen twee dagdelen komen oefenen op school. Zie hiervoor het kopje kennismaken met onze school.

Kinderen van andere scholen

Kinderen die vanuit andere scholen naar onze school komen, krijgen samen met hun ouders een rondleiding. De school waar het kind vandaan komt, zorgt voor een overzicht van de behandelde stof, gehanteerde methodes en een overzicht van de leerresultaten. Er wordt contact opgenomen met de vorige school wanneer dit nodig is. 

Kennismaking met nieuwe klasgenoten

Aan het eind van het schooljaar gaan alle kinderen een uurtje kijken bij de nieuwe leerkracht in de klas. Ze volgen dan een korte les of er is een kennismakingsactiviteit. Zo leert je kind de nieuwe klasgenoten alvast kennen.

Neem contact met ons op